Impact op het dagelijks leven van Nederland; dat is werken bij Ahold Delhaize
Suzanne HR business partner
Klanten iedere dag inspireren met een product waar ik trots op ben
Erik Category manager
Trots om te werken bij Etos; de drogist van 2018!
Ilse Format manager
Tap, Grab & Go; betrokken van idee tot en met realisatie
Rick business developer
Ontketen je talent om samen te winnen
Amin java developer
Vorm geven aan de toekomst bij Ahold Delhaize

Werken met de best in class

Commercie

Bij Commercie (merchandising & sourcing) zijn we verantwoordelijk voor de in- en verkoop van onze producten. We hebben veel impact op het dagelijks leven van onze klanten en onze werkzaamheden zijn direct terug te zien op de winkelvloer.

IT

IT is het fundament van de groeistrategie van Ahold Delhaize, door het bieden en ontwikkelen van innovatieve, schaalbare en exporteerbare IT-oplossingen.

E-commerce, Marketing & Communicatie

E-commerce Online biedt klanten nieuwe manieren van boodschappen doen. En onze digitale formats bieden klanten uitgebreide hulp bij het onthouden en kiezen van de boodschappen.

Data Science

Het analyseren van grote hoeveelheden data daar draait het om bij data science. Zowel interne- als externe databronnen worden hierbij gebruikt.

Over Ahold Delhaize

Ahold Delhaize is één van de grootste food-retailers van de wereld en toonaangevend in zowel supermarkten als in e-Commerce. Met onze sterke lokale merken bedienen we wekelijks meer dan 54 miljoen klanten in Europa, de Verenigde Staten en Indonesië. Er werken bij ons meer dan 380.000 collega’s in bijna 7.000 (online) supermarkten. Vanuit het Ahold Delhaize hoofdkantoor in Zaandam en vanuit huis werken we iedere dag aan onze missie om het leven van onze klanten een beetje beter en makkelijker te maken.