Coach Agile & Wendbaar Werken

Apply
Master
Senior
HR
NLD-Zaandam, Provincialeweg 11
You will work at

Your new job and office

Binnen het Organizational Effectiveness team zijn we op zoek naar een nieuwe collega. Als onderdeel van onze reis om een wendbare organisatie te worden, implementeren we nieuwe werkwijzen. Als Coach Agile & Wendbaar Werken ben je een drijvende kracht binnen Albert Heijn om deze wendbare manier van werken vorm te geven in de praktijk. 

 

Hi, wij zijn Albert Heijn, food retailer

Of mensen nu online shoppen of een fysieke winkel bezoeken, ‘Albert Heijn’ is een graag geziene gast in vijf miljoen huishoudens. Dat brengt een grote maatschappelijke verantwoordelijkheid met zich mee, want we willen klanten doorlopend inspireren gezond, makkelijk, lekker én betaalbaar te eten. Gegeven de snelheid waarmee klantvoorkeuren veranderen, vraagt dat om continue rethinks van onze proposities en positionering. Bijvoorbeeld vanwege de door Covid-19 aangejaagde transitie van off- naar online winkelen. Kiezen voor Albert Heijn betekent dus kiezen voor een fluïde setting, waarin verandering de enige constante is. En waar alles wat je doet impact heeft op de levens van miljoenen klanten. Klinkt uitdagend? Welkom bij dé food retailer.

 

Zo maak je als Coach Agile & Wendbaar Werken het klantverschil:

Je coacht meerdere (tijdelijke) multidisciplinaire klantimpact teams met als doel om klantimpact te maximaliseren. Je ondersteunt en coacht directieleden op hun rol als opdrachtgever van de klantimpact teams. En je bent in staat om de inhoud van de initiatieven snel tot je te nemen en de teamleads en teams inhoudelijk te challengen op de uitdagingen onderweg. Naast het coachen van teams werk je mee aan het doorontwikkelen van de ‘AH manier van werken’: eenduidige en beproefde werkvormen die toepasbaar zijn binnen heel Albert Heijn en bijdragen aan klantimpact en productiviteit. Deze ‘AH manier van werken’ en het bijbehorende gedrag draag je actief uit binnen Albert Heijn, onder andere door het trainen van teams en collega’s. Je bent pragmatisch en in staat snel te schakelen met meerdere teams en op diverse onderwerpen. Je pakt eigenaarschap, je bent een serieuze gesprekspartner op AH leadership/ directieniveau en je bent niet gehinderd door hiërarchie. Je hebt een aanstekelijk enthousiasme op samen klantimpact maken en weet dit ook over te brengen.

What do we offer?

De juiste ingrediënten voor een impactvolle job

 • Een jaarsalaris tot € 83K (afhankelijk van ervaring)
 • De perks die bij de positie passen: aantrekkelijke bonusregeling, een reiskostenvergoeding, laptop en smartphone.
 • Royale pensioenregeling (6,2% eigen bijdrage) en korting op (onder andere) verzekeringen.
 • 20 vakantiedagen, aangevuld met 12,5 dagen op basis van vrije keuze. Van genieten, ruilen voor kortingen of integraal laten uitbetalen? Jij beslist.
 • Een setting waarin learning from your peers dagelijkse realiteit is en je persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling doorlopend worden gestimuleerd.
 • Een werkgever die het beste van twee werelden combineert: de kansen die je met een corporate associeert plus de autonomie en vernieuwingsdrang die scaleups kenmerkt.
 • De mogelijkheid om miljoenen mensen gezonder, lekkerder en duurzamer te laten eten.

Requirements

Om maximale klantimpact te maken, is het belangrijk dat je 

 • Aantoonbaar (dmv Assessment) WO werk- en denkniveau met minimaal 8 jaar relevante werkervaring in een soortgelijke rol combineert.
 • Jouw meerwaarde in rollen hebt bewezen waarin je werkte als Agile Coach, communiceerde en coachte op directieniveau en werkte met multidisciplinaire teams op het snijvlak van Business, Digitaal en IT.  Het is een grote pre als je dit hebt gedaan in grotere organisaties die door een transitie gingen.
 • Solide kennis van en visie op Agile werken, Value driven development en het doorontwikkelen van werkmethodes meeneemt.
 • Uitstekende communicatievaardigheden hebt en in staat bent simpel te visualiseren.
 • Snel kunt schakelen op diverse vormen van inhoud en vervolgens kunt vertalen naar uitdagingen.
 • Als coach gerespecteerd wordt door de teams en samenwerkt met de Scrum Masters en Product Owners. Je bent in staat om feedback in teams op gang te krijgen, zodat de verantwoordelijkheid bij de teams ligt.
 • Meedenkt over mogelijke veranderingen en innovaties die toegepast kunnen worden en ervoor zorgt dat teams nadenken over outcome in plaats van output.
 • Beinvloedt door je krachtige, zelfverzekerde manier van optreden, beslissingen en denkbeelden. Dit doe je met aanpassingsvermogen en o.a. door groepsgericht leidinggeven.

 

Pionieren bij een corporate?

Het kan, ‘gewoon’ bij je favoriete omnichannel buurtsuper. Klik op de sollicitatiebutton en ontdek hoe je, samen met enorm diverse én enorm enthousiaste collega’s het klantverschil maakt. Oh, vanwege Corona schenken we momenteel alleen virtuele koffie/thee bij onze gesprekken. Meer weten? Tess van der Poel, Talent Acquisition Partner, vertelt je graag alles over de rol, de impact en de benefits.

Tess van der Poel
Talent Acquisition Partner

Application process

1.
Apply
2.
Invitation
3.
1st interview
4.
2nd interview
5.
Job offer
6.
Opt. assessment
Apply to: Coach Agile & Wendbaar Werken
Apply