Data Steward Customer Data

Apply
Bachelor
Junior
IT
NLD-Zaandam, Provincialeweg 11
You will work at

Your new job and office

Wil jij als Data Steward/Analyst een belangrijke rol spelen in het borgen en overzien van onze data? Ben jij de Data Steward die data definities, kwaliteit en toegankelijkheid bewaakt voor de gebruikers van onze data? En vind jij het interessant om de keten van de data te kennen en daarin te coördineren? 

What do we offer?

Dit ga je bij ons doen

Als Data Steward Customer Data borg je hoofdzakelijk de data life cycle op het data management platform. Je kent de teams  in de lifecycle (bron,gebruikers) en schakelt met deze stakeholders bij vraagstukken of issues rondom data kwaliteit, toegankelijkheid en definities. Je bent een sparring partner voor de development teams en neemt actief deel bij het opzetten van een data governance organisatie. Je weet hoe je data kunt analyseren, interpreteren en modelleren. Je certificeert data met een kwaliteitskeurmerk en adviseert hoe data kwaliteit kan worden verbeterd.  

 

Jouw nieuwe werkplek en collega’s
We gaan weer terug naar kantoor en dus op locatie van ons bruisende hoofdkantoor in Zaandam, echter niet voor de volle week en zal je ook deels van huis werken. Je werkt in een multi disciplinair en internationaal team met 8 nationaliteiten. Je werkt voornamelijk samen met de product owner, informatieanalyst en de topic leads binnen de twee development teams. Verder werk je nauw samen met de teams van de bronnen en de eindgebruikers, meestal data analysten en data scientisten.  


Dit breng je mee
Als grootste supermarkt van Nederland vullen we met onze 100.000 medewerkers dagelijks zo'n 5 miljoen borden. En als het aan ons ligt, doen we dat binnenkort ook samen met jou als onze Data Steward Customer Retail Data. Zeker als je jouw nieuwsgierigheid en positieve energie naar Albert Heijn meebrengt. Daarnaast: 

  • Beschik je over een afgeronde HBO- of WO-opleiding met IT component (bijvoorbeeld Informatica). 

  • Al twee tot drie jaar ervaring als Data Steward, Data Quality Officer of Data Analyst 

  • Aantoonbare ervaring met SQL, Data Management of Data Quality Assesments 

  • Heb je uitstekende analytische - en communicatieve vaardigheden. 

  • Is jouw werkhouding proactief, resultaat- en oplossingsgericht. 

  • Ben je niet bang om jouw mening te geven. 

  • Beschrijf je jezelf als een echte teamplayer en bruggenbouwer tussen verschillende business en IT teams. 

Requirements


Sollicitatie

Wil je solliciteren? Leuk! Clifford Haakmeester, Talent Acquisition Partner, ontvangt graag jouw sollicitatie (CV + korte motivatiebrief). Voor meer informatie over deze functie kan je contact opnemen via 06-23876172 of clifford.haakmeester@ah.nl

Clifford Haakmeester

Application process

1.
Apply
2.
Invitation
3.
1st interview
4.
2nd interview
5.
Job offer
6.
Opt. assessment
Apply to: Data Steward Customer Data
Apply