HR Technology Support specialist

Apply
Bachelor
Junior
HR
NLD-Zaandam, Provincialeweg 11
You will work at

Your new job and office

HR Technology IT Support specialist bij Ahold Delhaize European Business Services.  

Locatie: Zaandam 

 
Wij zijn Ahold Delhaize, een wereldwijde familie van merken 

Mensen helpen goed te eten, tijd te besparen en beter te leven. Dat is waar Ahold Delhaize (met 54 miljoen klanten per week en meer dan 400k collega’s) voor staat. Als een van 's werelds grootste en meest vooruitstrevende food retailer, creëert onze wereldwijde familie van lokale merken inspirerende winkelervaringen. Of mensen nu winkelen bij fysieke winkels, de voorkeur geven aan snelle afhaling of kiezen voor het gemak van online bestellen, Ahold Delhaize levert. 

 

We laten ons bedrijf snel maar verantwoord groeien en pleiten voor versnellen van duurzame detailhandel, verantwoorde inkoop, ondersteuning van lokale gemeenschappen en het helpen van klanten om gezondere keuzes in een wereld in transitie. Dat vereist de moed en oprechtheid om overtuigingen hebben en opkomen voor waar we in geloven. Er is ook een growth hacking mindset voor nodig: de kansen van morgen vragen om de vaardigheden van morgen.  

What do we offer?

 

De baan 

Als HR Technology Support specialist maak je deel uit van de Ahold Delhaize European Business Services HR organisatie. Je werkt binnen het HR IT-team, dit team is verantwoordelijk voor het onderhouden van de medewerkersgegevens en de kwaliteit daarvan binnen de Europese Ahold Delhaize HR-systemen.  

 

De HR-systemen van Ahold Delhaize zijn gebaseerd op een SAP-footprint. Kennis van de SAP SuccessFactors HCM suite is dus een pré maar geen vereiste. In deze rol zal je o.a. het team ondersteunen met uitvoerende werkzaamheden op positiemanagement, incidentmanagement en het beantwoorden van vragen vanuit de organisatie.  

 

Omschrijving werkzaamheden: 

 

 • Ondersteuning geven aan de verschillende eindgebruikers en HR-business partners; 

 • Incidenten onderzoeken en zelfstandig oplossen binnen de afgesproken SLA. Als je dit niet zelfstandig kan oplossen, dan is er een 2e lijns supportspecialist aanwezig; 

 • Afstemmen en onderhouden van de organisatiestructuur in de Ahold Delhaize HR systemen binnen de gestelde richtlijnen; 

 • Monitoren van diverse processen en koppelingen om eventuele problemen proactief te melden bij de betrokken afdelingen; 

 • Onderhouden van data integriteit in onze HR-systemen door middel van data validatie en analyse.  

 

Bij Ahold Delhaize werk je voor één van de grootste retailers ter wereld. Om ons bij te benen barst je van de ambitie. En specifiek voor deze rol van HR Technology Support Specialist kun je goed oplossingsgericht denken en netwerken binnen en buiten de business. Jij bent/hebt: 

 

 • een aanpakker, communicatief vaardig en administratief sterk; 

 • een dienstverlenende, proactieve en resultaatgerichte instelling, moet goed kunnen werken onder tijdsdruk en kan snel schakelen; 

 • affiniteit met computersystemen, vindt het leuk om zich te verdiepen in verschillende IT-technologieën en systemen; 

 • goed analytisch inzicht: onderzoekt graag waar het probleem vandaan komt om deze zo snel mogelijk op te lossen en zoekt naar oplossingen; 

 • kennis van o.a. Excel en HRM systemen, kennis van SAP SuccessFactors en of SAP Fieldglass is een plus; 
   

We bieden diverse leer- en groeimogelijkheden, dus zelfs als je niet alle vakjes aanvinkt, komen we graag met je in contact. 

Requirements

 

Bij Ahold Delhaize willen we groeien. Dat kan alleen als jij met ons meegroeit. Daarom kun je bij ons alle kanten op met je carrière en je persoonlijke ontwikkeling. Terwijl we met elkaar bouwen aan ons merk én aan jouw loopbaan, kun je (op basis van 40 uur per week) rekenen op: 

 

 • Een competitief brutosalaris van €40-50k per jaar (afhankelijk van ervaring en in welke schaal je bij ons valt). 

 • Een zeer goede pensioenregeling met een eigen bijdrage van 6,2%. 

 • Een reiskostenvergoeding om van en naar Zaandam te reizen. 

 • 45 (ja, vijf-en-veertig) dagen met vakantie: 25,5 vast, 19,5 ADV. Veel plezier! 

 • De mogelijkheid om op onze kosten opleidingen te volgen. 

 • Een jaarlijkse winstuitkering boven op je salaris. 

 • Aantrekkelijke kortingen op verschillende verzekeringen. 

 • Een laptop en iPhone (of Android is ook mogelijk natuurlijk) 

 • Een korting van 10% op je boodschappen in onze Albert Heijn winkels, tot een maximum van €300 per jaar. 

 
Meer weten? 

Marie Lont, Talent Acquisition Partner, helpt je graag verder! Klik op de sollicitatiebutton en ontdek hoe je, samen met enorm diverse én enorm enthousiaste collega’s maximale klantimpact maakt! Voeg tijdens je sollicitatie je geüpdatete CV en motivatie toe, we komen zo snel mogelijk bij je terug. 

 

Application process

1.
Apply
2.
Invitation
3.
1st interview
4.
2nd interview
5.
Job offer
6.
Opt. assessment
Apply to: HR Technology Support specialist
Apply