Parttime Team Assistent Internal Audit Ahold Delhaize

Apply
Bachelor
Medior
Other
NLD-Zaandam, Provincialeweg 11
You will work at

Your new job and office

Hoofdkantoor Ahold Delhaize, Zaandam

Parttime (24-32 hrs)

 

Als Team Assistant maak je impact door het Europese Internal Audit team van Ahold Delhaize te ondersteunen. Houd jij je hoofd koel in een dynamische organisatie en krijg je zaken gedaan met oog voor detail? Dan is dit wellicht de rol voor jou!

 

Ahold Delhaize

Werken als Team Assistent/ Management Assistent doe je bij én met Ahold Delhaize. Met zo’n 410.000 medewerkers wereldwijd voor meer dan 54 miljoen klanten per week. Op iets kleinere schaal werk je samen met 1.500 collega’s vanuit Nederland. Door het samen elke dag beter te doen en te innoveren, versterken we onze voortrekkersrol. En zo bouwen we ook aan vertrouwde lokale merken. Sterke merken waar je veel kennis, ervaring en slagkracht vindt.

 

Als Team Assistent bij Ahold Delhaize, bied je efficiënte, effectieve en hoogwaardige secretariële en organisatorische ondersteuning. Je doet dit pro-actief, en pakt de meeste zaken zelf op. We zijn op zoek naar een Management Assistent om het Europese Internal Audit Management team te ondersteunen. Je schakelt veel met andere management assistenten van onze Europese Brands.

Je werkt in een demanding omgeving, dus we zoeken iemand met de juiste energie, die flexibel is en snel kan schakelen. In deze rol is het belangrijk dat je service gericht, discreet en organisatiesensitief bent.

 

Werkzaamheden

 • Eerstelijns en routinevragen beantwoord je, van zowel collega’s als externe partijen.
 • Je doet het agendabeheer van het team en houdt hen up to date en scherp waar nodig. Je denkt vooruit en met ze mee.
 • Ook help je met het regelen van vluchten, reizen en organiseer je conferenties/meetings.

What do we offer?

Dit bieden we

Bij Ahold Delhaize willen we groeien. Dat kan alleen als jij met ons meegroeit. Daarom kun je bij ons alle kanten op met je carrière en je persoonlijke ontwikkeling. Terwijl we met elkaar bouwen aan ons merk én aan jouw loopbaan, kun je (op basis van 40 uur per week) rekenen op:

 

 • Een bruto jaarsalaris tussen € 40.000,- en € 50.000,- (obv fulltime, afhankelijk van ervaring en inclusief vakantiegeld)
 • Je werkt mee aan onze winst en ontvangt dus een winstuitkering. Van 45 tot 130% van je gemiddelde periodesalaris om precies te zijn.
 • We sparen samen voor je pensioen. Alleen: wij betalen ruim vier keer zo veel als jij zelf inlegt. Zo ben je ook later verzekerd van een goed inkomen :-)
 • Je hebt 45 dagen vakantie: 25,5 vast, 19,5 ADV.
 • Je ontwikkelt je continu. Door ideeën met collega’s uit te wisselen. En door deep dives in ons learning platform. Kost je alleen tijd (en dus geen geld).
 • Een laptop en smartphone zijn ‘inbegrepen’. Bovendien hamster je kortingen. Op verzekeringen en boodschappen bijvoorbeeld.
 • Het moderne werken met de juiste balans van werken op kantoor en vanuit huis.
 • Een reiskostenvergoeding voor de dagen dat je in Zaandam werkt, en een thuiswerkvergoeding voor de dagen dat je thuis je laptop openklapt.

 

Dit breng je mee

 • Een afgeronde HBO opleiding en minimaal 5 jaar soortgelijke relevante werkervaring als Management Assistent, in een internationale, corporate omgeving.
 • Je bent vloeiend in Nederlands en Engels, zowel mondeling als schriftelijk. 
 • Je kunt goed plannen en organiseren, overzicht bewaren is voor jou geen probleem, ook als verschillende projecten en tijdlijnen langs elkaar heen lopen. Je bent accuraat, hebt oog voor detail en kunt meerdere ballen tegelijk in de lucht houden.
 • Je hebt humor en bent integer en organisatiesensitief.
 • Je denkt vooruit en kunt werken in een complexe organisatiestructuur. Je gaat gemakkelijk relaties aan en krijgt zaken gedaan.
 • Je houdt je hoofd koel in een drukke, dynamische omgeving en blijft gestructureerd werken.
 • Je bent communicatief sterk en stressbestendig.

 

 

Solliciteren?

Interesse? Solliciteer dan online via onze website met je CV en een korte motivatie. Je kunt je sollicitatie adresseren aan Tess van der Poel, Talent Acquisition Partner. Mocht je vragen hebben, dan kun je haar bereiken via Tess.van.der.poel@ah.nl

 

Een cognitieve en persoonlijkheidstest kunnen onderdeel uitmaken van de procedure.

 

 

 

Requirements

.

Tess van der Poel
Talent Acquisition Partner

Application process

1.
Apply
2.
Invitation
3.
1st interview
4.
2nd interview
5.
Job offer
6.
Opt. assessment
Apply to: Parttime Team Assistent Internal Audit Ahold Delhaize
Apply