Product Owner FoodFirst

Apply
Master
Senior
E-Commerce
NLD-Zaandam, Provincialeweg 11
You will work at

Your new job and office

Wil jij graag Nederland gezonder maken?
Help ons met de doorontwikkeling van de Leefstijlcoach app!

 

Dit ga je bij ons doen
Het doel van de AH Foodfirst leefstijlcoach is om Nederland structureel gezonder te maken. Dit doen we door een holistische app aan te bieden die jou persoonlijk coacht om je gedrag blijvend te veranderen. We werken binnen AH, maar opereren vaak als een corporate startup door nieuwe technologieën en andere denkwijzen toe te passen

Als ‘Product Owner AH Foodfirst Leefstijlcoach” ben je verantwoordelijk voor het vertegenwoordigen van de belangen van onze klanten en productontwikkeling van de AH Leefstijlcoach app. Je werkt hierin nauw samen met jouw cross functionele scrum team die elke 2 weken released, een andere senior product owner, stakeholders uit de business en de Product Manager binnen jouw area Digital Future products.

 

Meer in detail: Jij bent dé aangewezen persoon voor het identificeren, en beheren van de product roadmap, stories en backlog, het monitoren van voortgang van de opgeleverde producten en het monitoren van de performance. Je doet dit geheel data gedreven, door het doen van analyses, a/b testen en klantonderzoek.

 

Maak als ‘Product Owner AH Foodfirst Leefstijlcoach’ impact bij Albert Heijn door:

 • vanuit de (commerciële en product) strategie, klantperspectief en techniek een visie te beheren die voldoet aan de doelstellingen en behoeften van de klanten en stakeholders.
 • het verwerken van de visie en ontwikkelen van roadmaps, het definiëren van epics en user stories, rekening houdend met onze bedrijfsbehoeften en externe ontwikkelingen.
 • zorg te dragen voor de uitvoering van de visie en roadmap, en succesvolle producten, systemen en/of processen op te leveren en te beheren die maximale impact creëren met de meest effectieve effort.
 • het uitstekend plannen, prioriteren en organiseren van de productontwikkeling en de productfuncties van het eindproduct, en zorg te dragen voor de overall kwaliteit van het product.
 • door goed de belangen van je stakeholders te vertegenwoordigen en een intensieve samenwerking tussen je team, stakeholders en de Product Manager te realiseren.

What do we offer?

Jouw nieuwe werkplek en collega’s
Als ‘Product Owner AH Leefstijlcoach’ werk je bij Albert Heijn, onderdeel van Ahold Delhaize. Albert Heijn is de nummer 1 food retailer van Nederland. Maar er is werk aan de winkel om een volgende fase te realiseren. Om ‘beter eten’ voor iedereen bereikbaar te maken.

Je wordt onderdeel van AH Technology. Bij AH Technology werken vakmensen aan digitale oplossingen waar miljoenen klanten dagelijks van kunnen genieten. Door telkens nieuwe manieren van boodschappen doen te ontwikkelen met de meest moderne technieken. Op een manier die aansluit bij de wensen en het continu veranderende leven van onze klanten. Technologie is daarbij cruciaal. Daarom investeren wij fors in data, tech en digital om te transformeren van een supermarkt naar een toonaangevend food & tech bedrijf.

 

Benieuwd naar de mensen met wie je direct samenwerkt? Bij AH Technology werk je met vakmensen in een open werkomgeving, waar expertise wordt gewaardeerd. Je werkt nauw samen met je enthousiaste collega’s binnen onze product organisatie. Denk aan: UX designers, Content collega’s en mede-Product Owners. Gezamenlijk zijn jullie verantwoordelijk voor het verbeteren van de digitale formats van ah.nl, ah.be, de Albert Heijn app en de AH Compact app en FoodFirst leefstijlcoach app. Jullie zorgen ervoor dat onze klanten nog beter ondersteunt worden bij het ontdekken, onthouden en kopen van boodschappen, zowel thuis als in de winkel. 

 

Je werkt binnen de Product afdeling van Customer Tech. Deze afdeling is verantwoordelijk voor de ontwikkeling van alle digitale engagement kanalen van Albert Heijn. Je rapporteert aan de Product Manager Digital Future Products. In totaal werken er ruim 60 collega’s binnen de Product afdeling die dagelijks impact maken op miljoenen digitale klantinteracties.

Jouw nieuwe werkplek vind je op ons bruisende hoofdkantoor, direct naast het station van Zaandam. Na COVID-19 Werken we hybride, waarbij je dus zowel vanuit Zaandam als vanuit Thuis zult werken.

 

Wat je krijgt
Bij Albert Heijn willen we groeien. Dat kan alleen als jij met ons meegroeit. Daarom kan je bij ons alle kanten op met je carrière en je persoonlijke ontwikkeling. Terwijl we met elkaar bouwen aan ons merk én aan jouw loopbaan, kan je (op basis van 40 uur per week) rekenen op:

 • Een salaris tot 85.000 euro  per jaar inclusief vakantiegeld (afhankelijk van jouw ervaring). 
 • flexibele werktijden en thuiswerkmogelijkheden.
 • een zeer goede pensioenregeling met een eigen bijdrage van 6,2%
 • een reiskostenvergoeding om van en naar Zaandam te reizen.
 • een keuzebudget waarbij jij zelf bepaalt of je die besteedt aan 12,5 extra vrije dagen, kortingen of uitbetaling. 
 • aantrekkelijke kortingen op verschillende verzekeringen.
 • een laptop en telefoon.
 • 10% korting op je boodschappen in onze Albert Heijnwinkels, tot € 300 per jaar.
 • regelmatig leuke acties en heerlijke proeverijen met gratis producten.

Requirements

Als grootste supermarkt van Nederland vullen we met onze 100.000 medewerkers dagelijks zo'n 5 miljoen borden. En als het aan ons ligt, doen we dat binnenkort ook samen met jou als onze Product Owner. Ook heb je:

 • een afgeronde hbo- of wo-opleiding.
 • tussen de 3 – 8 jaar relevante werkervaring, waarvan meerdere jaren als Product Owner
 • Ervaring in een gezondheid of gedragsverandering georiënteerde omgeving is een grote pre
 • een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.
 • aantoonbare kennis en ervaring van product en met name app development.
 • sterke communicatieve, procesmatige en verbindende vaardigheden.
 • Een resultaatgerichte houding en organisatiesensitiviteit om stakeholders passend te kunnen bedienen.
 • een flexibele houding waardoor je in staat bent snel te schakelen binnen een dynamische werkomgeving.
 • Een energieke persoonlijkheid met een passie om nederland gezonder te maken

 

Solliciteren
Zien is beleven. Dat geldt in onze winkels en zeker voor ons hoofdkantoor in Zaandam. Misschien wel jouw nieuwe werkplek waar je als Product Owner invloed hebt op Nederlands bekendste retailmerk. Solliciteer direct! Eerst meer weten voordat je de stap maakt naar Albert Heijn? Anouk Reus, Talent Acquisition Partner vertelt je graag alles over deze vacature via anouk.reus@ah.nl 

 

We willen je vragen om geen standaard motivatiebrief te sturen, maar een antwoord te formuleren op de volgende vragen:

 • Waarom zou je bij Albert Heijn willen werken, en specifiek de AH Foodfirst leefstijlcoach
 • Waarom denk jij dat je succesvol gaat zijn in deze functie? Vermijd woorden die in deze vacaturetekst staan en houd het persoonlijk. 
 • Als je één sterk en één persoonlijk verbeterpunt mag noemen, welke zouden dit dan zijn?

Application process

1.
Apply
2.
Invitation
3.
1st interview
4.
2nd interview
5.
Job offer
6.
Opt. assessment
Apply to: Product Owner FoodFirst
Apply