Product Owner Point of Sale (POS)

Apply
Bachelor
Senior
IT
NLD-Zaandam, Provincialeweg 11
You will work at

Your new job and office

Wil jij impact maken door digitale producten te bedenken, ontwikkelen en groot te maken die dagelijks door miljoenen klanten in onze winkels gebruikt worden? Ga de uitdaging aan als Product Owner POS (Point of Sale).

 

Dit ga je bij ons doen
Als Product Owner POS ben je verantwoordelijk voor het vertegenwoordigen van de belangen van onze klanten en productontwikkeling op het gebied van digital instore journeys met de focus op checkout & payments. Je bent end to end owner en werkt nauw samen met jouw cross functionele squad, stakeholders uit de business en de Product Manager Check Out & Payments. Meer in detail: jij houdt je gericht bezig met het verkennen, (door)ontwikkelen en verbeteren van de seamless instore checkout & payment-oplossingen binnen Albert Heijn (explore). Jij bent dé aangewezen persoon voor het identificeren, prioriteren en beheren van de product roadmap, stories en backlog op basis van de juiste ‘impact-effort’ afweging. Vervolgens zorg je ervoor dat oplossingen daadwerkelijk volgens planning worden gereleast (deliver). Natuurlijk monitor je de status en performance van opgeleverde producten en zorg je voor een goed activatieplan naar klanten (activate).

 

De geschiedenis van Albert Heijn gaat verder terug dan de Wayback Machine. Ruim 130 jaar zelfs. Voor miljoenen mensen is ons merk inmiddels synoniem met ‘boodschappen doen’. Dat hebben we niet bereikt door een ‘als het vandaag werkt, zal het morgen ook wel werken’ filosofie te omarmen, maar door onze proposities continu te innoveren en klantwensen leidend te maken bij al onze keuzes. Meer dan 1.000 winkels? Check. Het grootste online food retail platform? Bouwen en runnen we. Met een flinke portie passie. 

 

De volgende stap? Het versnellen van onze transitie naar een hybride Food & Tech bedrijf. We willen data en technologie inzetten om food shopping toekomstbestendig en beter voedsel beter beschikbaar te maken. Voor iedereen. Bij AH Technology trek je op met inspirerende collega’s uit data, digital en tech domeinen. Een community van mensen met uiteenlopende skills en achtergronden. En een community met een gedeelde ambitie: het bouwen van oplossingen die (online) winkelen makkelijker en leuker maken. Wil jij de manier waarop miljoenen mensen shoppen naar – en genieten van – eten veranderen? We investeren volop in data, digital en tech. En dat geldt ook voor jouw product Owner carrière.

 

Zo vind je Food retail opnieuw uit:

 • vanuit de (commerciële en product) strategie, klantperspectief en techniek een visie te formuleren die voldoet aan de doelstellingen en behoeften van de klanten en stakeholders op het gebied van digital instore customer journeys met de nadruk op check out & payments.
 • het verwerken van de visie en ontwikkelen van de roadmap voor POS, het definiëren van epics en user stories, rekening houdend met de behoeften van de business en externe ontwikkelingen.
 • zorg te dragen voor de uitvoering van de visie en roadmap, en succesvolle instore digital checkout & payments oplossingen op te leveren en te beheren die maximale impact creëren door middel van de meest effectieve effort.
 • het uitstekend plannen, prioriteren en organiseren van digitale instore oplossingen, en zorg te dragen voor de overall kwaliteit van de oplossingen.
 • door goed de belangen van je stakeholders te vertegenwoordigen en een intensieve samenwerking tussen je team, stakeholders en de Product Manager Check Out & Payments te realiseren. Gezien het grote aantal stakeholders is het essentieel dat je ‘nee’ kunt zeggen.

What do we offer?

De beste ingrediënten voor een betekenisvolle baan 

 • We betalen je inzet terug met een jaarsalaris tussen 70-85k bij een fulltime werkweek (inclusief vakantiegeld, exclusief bonus)
 • Je werkt mee aan onze groei en ontvangt daarom een variabele bonus bovenop je salaris.
 • 20 vakantiedagen, aangevuld met 12,5 dagen op basis van vrije keuze. Van genieten, ruilen voor kortingen of laten uitbetalen? Jij beslist. 
 • Een uitstekende pensioenregeling bij het Ahold Delhaize Pensioenfonds.
 • 10% korting op je boodschappen bij Albert Heijn, tot maximaal €300 per jaar.
 • Via onze Albert Heijn Deals ontvang je exclusieve kortingen op leuke uitjes en producten van grote merken
 • Een omgeving waarin je persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling doorlopend wordt gestimuleerd.
 • De mogelijkheid om een bijdrage te leveren aan onze missie: ‘Samen beter eten bereikbaar maken. Voor iedereen’. 

 

Benieuwd naar de mensen met wie je direct samenwerkt?

Bij AH Technology werk je met vakmensen in een open werkomgeving, waar expertise wordt gewaardeerd. Je werkt nauw samen met je enthousiaste collega’s binnen onze product organisatie. Denk aan: UX designers, Content collega’s en mede-Product Owners. Gezamenlijk zijn jullie verantwoordelijk voor het verbeteren van de digitale formats van ah.nl, ah.be, de Albert Heijn app en de AH Compact app. Jullie zorgen ervoor dat onze klanten nog beter ondersteunt worden bij het ontdekken, onthouden en kopen van boodschappen, zowel thuis als in de winkel. 

 

Je werkt binnen de Product afdeling van Customer Tech. Deze afdeling is verantwoordelijk voor de ontwikkeling van alle digitale engagement kanalen van Albert Heijn. Je rapporteert aan de Product Manager Check Out & Payments. In totaal werken er ruim 60 collega’s binnen de Product afdeling die dagelijks impact maken op miljoenen digitale klantinteracties.

Requirements

Het ‘boodschappenlijstje’ van je team 

 • Je combineert een HBO/WO opleiding met 6-8 jaar relevante werkervaring. 
 • Onder relevant verstaan we een Product Owner functie, in een corporate omgeving/retail organisatie en (Albert Heijn) winkelervaring is een grote pre.
 • Je bent thuis en hebt aantoonbare kennis van digitale winkeloplossingen.
 • Ervaring met het beheren van roadmaps, epics en features.
 • Als je, net als wij, passie voor food en tech combineert met een ‘klantgerichte’ drive, helemaal top! 
 • Als je blij wordt van organisatiesensitiviteit en technische kennis om alle stakeholders optimaal te kunnen managen, welkom bij AH Technology!  
   

Zien is beleven. Dat geldt in onze winkels en zeker voor ons hoofdkantoor in Zaandam. Misschien wel jouw nieuwe werkplek waar je als Product Owner POS invloed hebt op Nederlands bekendste retailmerk. Vragen over de vacature? Anouk Reus (Talent acquisition Partner Digital) kan jouw vragen beantwoorden via: anouk.reus@ah.nl. Interesse? Solliciteer direct!

Application process

1.
Apply
2.
Invitation
3.
1st interview
4.
2nd interview
5.
Job offer
6.
Opt. assessment
Apply to: Product Owner Point of Sale (POS)
Apply