Product Owner WFM

Apply
Bachelor
Senior
IT
NLD-Zaandam, Provincialeweg 11
You will work at

Your new job and office

Impact via medewerker-facing oplossingen is jouw passie! Wat willen de eindgebruikers en de organisatie bereiken met jouw tech-producten? Hoe zorg je voor een impactvolle roadmap, prioritering, en daadwerkelijke levering van features? Jij zit aan het stuur, staat continu in contact met al je stakeholders, en gaat samen met het developmentteam aan de slag.

Jouw nieuwe baan en werkplek

De Product Owner is de spin in het web binnen AH Tech. De Product Owner is verantwoordelijk voor het concretiseren, prioriteiten en realiseren van tech initiatieven en werkt nauw samen met de business stakeholders, Tech collega's en het ontwikkelteam. Dit alles om aan de slag te kunnen met de ontwikkeling en verbetering van de digitale oplossingen.

Als Product Owner WFM (workforce management) bij AH Technology ben jij het eerste aanspreekpunt binnen Retail Tech voor onze WFM oplossingen (forecasting, scheduling, en time&attendance voor onze medewerkers). Met jouw expertise lukt het je impact te maken in de organisatie en zijn medewerkers.

Meer in detail, als Product Owner WFM:

 • Definieer je functionele en technische epics en user stories, rekening houdend met de bedrijfsbehoeften en externe ontwikkelingen en in nauw overleg met de relevante stakeholders
 • Ben je bezig met het opbouwen, doorlopend aanpassen en onderhouden van de backlog met ge dentificeerde verbeteringen/optimalisaties
 • Lanceer je nieuwe releases van applicaties
 • Ben je verantwoordelijk voor de operationele en niet-functionele vereisten zoals beschikbaarheid, security, performance, continu teit en de implementatie hiervan
 • Bewaak je de balans op jouw backlog tussen nieuwe features, technisch onderhoud, bugfixing, et cetera
 • Ben je end-to-end verantwoordelijk voor de operatie. Samen met support teams zorg je ervoor dat eindgebruikers zo min mogelijk hinder ondervinden tijdens het uitvoeren van hun werkprocessen
 • Ben je verantwoordelijk voor het voldoen van de systemen aan de dataprivacy vereisten, aan de information security vereisten, aan de audit compliance en control vereisten en aan de licentie vereisten
 • Beoordeel je de voortgang en het resultaat van sprints
 • Neem je de verantwoordelijkheid bij het uitfaseren van oude applicaties
 • Je bent binnen AH Tech echt d expert als het gaat over WFM, en bent sparringpartner voor je business stakeholders

Over AH retail tech platform

Binnen het AH Retail Tech Platform houden we ons bezig met alle medewerker geori nteerde applicaties, die we dagelijks gebruiken om uiteindelijk onze klanten zo goed mogelijk te kunnen helpen. Denk aan apps die de heftruckers in onze DC s helpen de juiste pallets te verplaatsen, de medewerker op de bakkerij te helpen hoeveel brood te bakken, of een persoonlijke medewerker app die alle medewerkers verbindt met elkaar en met Albert Heijn. Door echt te denken vanuit de medewerker experience en de journeys die zij doormaken, maken we apps met tastbare impact, en die bijdragen aan het werkplezier bij Albert Heijn.

What do we offer?

Dit bieden wij jou 

Bij Tech willen we groeien. Dat kan alleen als jij met ons meegroeit. Daarom kan je bij ons alle kanten op met je carrière en je persoonlijke ontwikkeling. Terwijl we met elkaar bouwen aan ons merk én aan jouw loopbaan, kan je (op basis van 40 uur per week) rekenen op:

 • Een jaarsalaris dat kan oplopen tot 65K per jaar (inclusief vakantie geld) op basis van 40 uur. 
 • Een winstuitkering, reiskostenvergoeding, laptop en smartphone.
 • Royale pensioenregeling (6,2% eigen bijdrage) en korting op (onder andere) verzekeringen. 
 • 25,5 vakantiedagen en 19,5 adv-dagen, met de mogelijkheid om je adv-dagen te laten uitbetalen.
 • Een omgeving waarin learning from your peers dagelijkse realiteit is, zo ontmoeten we elkaar meermaals per week als team en blijven we op de hoogte van elkaars projecten. Ook wordt je persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling doorlopend gestimuleerd met behulp van onze Tech Academy. 
 • Korting op je boodschappen (met een max van 300,- per jaar). 
 • De AH Tech Academy. 

 

De AH Tech Academy

In 2021 lanceerden we onze gloednieuwe AH Tech Academy. Een leeromgeving georganiseerd door en voor onze collega's, samen met externe opleidingspartners. De AH Tech Academy is een platform dat je ondersteunt in je dagelijkse werk en dagelijks leren. Het biedt een verscheidenheid aan cursussen en trainingen. Daarnaast is de academie een platform om ervaringen te delen en te leren van elkaars expertise. Je vindt er niet alleen softwareontwikkelingstrainingen, maar ook Agile-cursussen, timemanagement, presentatietrainingen en meer. Je kunt certificeringen halen en congressen bezoeken. We investeren tijd, budget en ruimte voor zowel je persoonlijke als professionele groei. Terwijl we dit platform verder ontwikkelen en cursussen en trainingen toevoegen, kunt je nu al genieten van de voordelen van dit programma.

Requirements

Dit breng je mee 

Bij AH Technology werk je voor een van de grootste food retailers in Nederland. Om als nieuwe Product Owner bij te dragen aan onze ambities neem je mee: 

 • Een hbo- en/of wo-diploma.
 • 3 jaar ervaring, bijvoorbeeld als Product Owner, Project Manager, Business Analist of IT Consultant.
 • Retail ervaring en/of ervaring met WFM oplossingen is een pré.
 • Ervaring met project- en stakeholdermanagement. Het liefst opgedaan binnen een grote consultancy of corporate organisatie.
 • De drive om kansen aan te grijpen en tegelijkertijd verwachtingen goed te managen.
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden en een goede beheersing van zowel Nederlands als Engels.
 • Een teamgerichte mindset. Je werkt graag, goed en veel samen.

 

Pionieren bij een corporate?? 

Het kan, gewoon bij je favoriete buurtsuper. Wil je weten wat we je precies kunnen bieden? Welke uitdagingen er zijn, en met welke collega’s je dat doet? We vertellen je graag alles over de rol, de impact en de benefits. Klik op de sollicitatiebutton en ontdek hoe je samen met een enthousiast team het klantverschil maakt!? Voor vragen kun je direct mailen naar anouk.reus@ah.nl 

Application process

1.
Apply
2.
Invitation
3.
1st interview
4.
2nd interview
5.
Job offer
6.
Opt. assessment
Apply to: Product Owner WFM
Apply