Projectmanager Realize Ruwbouw

Bachelor
Junior
Real Estate & Construction
Zaandam, The Netherlands
You will work at

The job

Ruwbouw in de retailsector is iedere keer weer een uitdaging. Jij als Projectmanager Ruwbouw bent verantwoordelijk voor het proces rondom de casco opleveringen van winkelpanden voor onze nieuwe Vers formule. Met jouw bouwkundige studieachtergrond en jouw vermogen om snel te schakelen met verschillende leveranciers en collega’s intern, zorg jij dat onze winkels klaar zijn om afgebouwd te worden naar de nieuwe look & feel. Ook maak jij impact door dit proces strak te coördineren.

Dit ga je bij ons doen.

In 2019/2020 hebben we uitdagende jaren voor de boeg. Met de ombouw van onze winkels dienen er veel zaken geregeld te worden. In deze rol ben je verantwoordelijk voor het:

 • coördineren van zaken als vergunningen en sloop dan wel aanpassingen van bestaande objecten.
 • realiseren van Ruwbouw projecten, inclusief selectie van partijen en het verzorgen van een opdracht definitie en bestek.
 • zelfstandig schakelen met interne afdelingen op het gebied van contracten, verbouwingen.
 • op orde houden van de dagelijkse (ad hoc) gang van zaken. Hierin houd je van de hectiek die deze projecten met zich meebrengen, sta je stevig in je schoenen en onderhoudt je nauwe contacten met interne afdelingen op het hoofdkantoor.
 • afstemmen en aansturen van de uitvoerende partijen, die onze winkels voorzien van de nodige bouwmaterialen en de projecten daadwerkelijk realiseren.
 • zorg dragen voor de juiste administratieve afhandeling van projecten.

Jij krijgt de kans om bij de grootste retailer van Nederland te werken, op een afdeling die verantwoordelijk is voor winkelverbouwingen. Jij kunt jezelf verder ontwikkelen en projecten zelfstandig begeleiden die onze winkels nog commercieel krachtiger maken.

Your new office

Real Estate & Construction en Franchise houdt zich o.a. bezig met het verwerven, realiseren en beheren van winkellocaties ten behoeve van de merken Albert Heijn, Gall & Gall, ETOS, AHtogo en Bol.com in Nederland en België. RE&C zorgt voor alle verbouwingen van winkels naar de nieuwste formats, de huurovereenkomsten en beheert de eigendomsportefeuille.

Als Consultant Ruwbouw bij Albert Heijn is geen dag hetzelfde. De ene keer werkje op het bruisende hoofdkantoor in Zaandam op de afdeling Store Realization, terwijl je een ander moment op locatie zit om met leveranciers om tafel te gaan. De afdeling Store Realization realiseert alle bouw- en verbouwprojecten in onze winkels voor de gehele winkelportfolio van AH Nederland. De omvang van deze projecten varieert van complete remodelling / verbouwing tot aan (commerciële) aanpassingen in de winkel. Dit doen we met een team van 14 collega’s.

What do we offer?

 • Een leuke functie bij de afdeling store realization van Real Estate & construction;
 • De mogelijkheid om te werken in een branche waar vastgoed als een van de belangrijkste onderdelen wort gezien van de organisatie;
 • Een baan waar er uitzicht is op een vast aanstelling.

Kortom: Zit organiseren in je bloed, ben je niet bang voor een beetje hectiek en vind jij het leuk om in heel het land projecten op te pakken? Dan is dit echt een mooie functie voor jou!

Requirements

 • Bij voorkeur een afgeronde HBO bouwkunde;
 • Ervaring met casco bouwprojecten en -objecten;
 • Winkelervaring of in ieder geval affiniteit met de retail is een pre;
 • Je neemt initiatief en je werkt graag in teams.

Apply now

Zien is beleven. Dat geldt in onze winkels en zeker voor ons hoofdkantoor in Zaandam. Misschien wel jouw nieuwe werkplek waar je als Projectmanager Ruwbouw invloed hebt op Nederlands bekendste retailmerken. 

Eerst meer weten voordat je de stap maakt naar Albert Heijn? Je kunt hiervoor contact opnemen met Sebastiaan Taling (Talent Acquisition Specialist) per e-mail (sebastiaan.taling@ah.nl). Vanwege een vakantie, ben ik alleen pas in staat jouw mail te beantwoorden per maandag 8 juli.

– geen bureau acquisitie-

Ahold Delhaize (inclusief AH, ETOS en Gall) staat niet toe dat deze vacature voor commerciële doeleinden gebruikt zal worden door een contractor cq agency. Bureau kandidaten die toch ongevraagd voorgesteld worden zullen niet in overweging genomen worden.

Sebastiaan Taling
Talent Acquisition Specialist - Finance, HR, Legal en Support

Application process

1.
Apply
2.
Invitation
3.
1st interview
4.
2nd interview
5.
Job offer
6.
Opt. assessment
Apply to: Projectmanager Realize Ruwbouw