Recruitment Specialist Externe Inhuur

Apply
Bachelor
Medior
HR
NLD-Zaandam, Provincialeweg 11
You will work at

Your new job and office

Met jouw gedreven, resultaatgerichte en enthousiaste persoonlijkheid begrijp jij de business snel en goed, maak je gebruik van analytics en ben je zelfstartend. Je hebt een visie op recruitment van externe inhuur en zoekt de samenwerking met je stakeholders. Je bent commercieel, pro-actief, en durft te challengen. Je spreekt uitstekend Engels en Nederlands en brengt enkele jaren recruitment ervaring aan bureauzijde en kennis van de externe inhuurmarkt mee.

 

We zijn op zoek naar 2 nieuwe collega’s, 1 nieuwe collega zal zich bezighouden met de externe invulling van onze Tech vacatures, en de ander met de externe invulling van onze Corporate vacatures.

 

Als Recruitment Specialist Externe Inhuur heb je een afwisselende en uitdagende rol. In deze functie vul je de openstaande vacatures in die we met behulp van externe inhuur invullen. Dit doe je voor de Corporate afdelingen (dit is eigenlijk alles behalve Tech, IT en Digital) op het hoofdkantoor en voor alle verschillende bedrijfsonderdelen van Ahold Delhaize (Albert Heijn, Gall & Gall, Etos, onze Europese teams en global teams).

What do we offer?

Je ontwikkelt een duidelijke flex-staffing strategie voor de doelgroep waar je verantwoordelijk voor bent. Je kent de leveranciersmarkt en weet die te onderhouden. Je bent sparringpartner voor de inhurende managers, de leveranciers en de kandidaten en bent daarom goed op de hoogte van trends en ontwikkelingen binnen recruitment en flex-staffing. Als je met managers in gesprek bent weet jij de juiste vragen te stellen, waardoor je scherp krijgt waar precies de behoefte ligt. Dit betekent dat je zorg draagt voor een optimale en duurzame externe personele bezetting door middel van het aanboren van de juiste leveranciers en de ZZP markt. Je bent verantwoordelijk voor de (externe) inhuur van jouw doelgroep. Je bent adviseur en expert bij de inschaling van het inhuurtarief op basis van de juiste schaal en onderhandelt met leveranciers en ZZP’ers over de tarieven, constructies en contracten. Op structurele basis draag je zorg voor rapportages en analyses om onze dienstverlening te evalueren en verbeteren.

 

Als Recruitment Specialist Externe Inhuur:

 • Zorg je voor een optimale en duurzame externe personele bezetting door middel van een goede job intake bij de inhurende manager en het doen van een juiste CV selectie.
 • Ontwikkel je een duidelijke flex-strategie voor je doelgroepen.
 • Onderhandel je over tarieven, constructies en contracten met leveranciers en ZZP’ers.
 • Ben je verantwoordelijk voor de gehele administratieve afhandeling en on-boarding van externe medewerkers tot aan start datum.
 • Geef je doorlopende training aan inhurende managers over beleid, inschrijven van aanvragen in ons VMS systeem (MyFlex) en informeer je over wet- en regelgeving.
 • Werk je nauw samen met o.a. HR en Legal, om ervoor te zorgen dat de externe het bedrijfsbeleid en de procedures naleeft.
 • Bouw en onderhoud je duurzame relaties met zowel je diverse talentpool als met leveranciers, Business Partners en lijn management.
 • Onderzoek je op basis van data en evaluaties hoe (eigen) processen geoptimaliseerd kunnen worden, of hoe we onze wervingsactiviteiten nog strakker en innovatiever kunnen uitvoeren.

 

Jouw nieuwe werkplek en collega’s.

Werken als Recruitment Specialist Externe Inhuur doe je bij én met Ahold Delhaize. Met zo’n 370.000 medewerkers wereldwijd voor meer dan 50 miljoen klanten per week. Op iets kleinere schaal werk je met 1.500 collega’s vanuit Nederland. Door het samen elke dag beter te doen en te innoveren, versterken we onze voortrekkersrol. En zo bouwen we aan vertrouwde lokale merken. Sterke merken waar je veel kennis, ervaring en slagkracht vindt.

 

Jouw nieuwe werkplek vind je (normaliter, buiten corona om) op ons bruisende hoofdkantoor, direct naast het station van Zaandam. Om precies te zijn binnen het Ahold Delhaize Career Center, onderdeel van Business Services HR. Het Career Center is verantwoordelijk voor de in-, door- en uitstroom van medewerkers; zowel vast in dienst of tijdelijk ingehuurd.

 

Het team Talent Acquisition Flex is het expertisecentrum op het gebied van externe inhuur voor ons hoofdkantoor. We blijven op de hoogte van de trends in ons vak en streven ernaar om op een innovatieve en persoonlijke manier de juiste diverse externe talenten aan te trekken. Ons team is nog volop in ontwikkeling, we zien kansen genoeg! Ook jouw rol zal dus steeds blijven mee ontwikkelen. Je rapporteert in deze rol aan de Manager Talent Acquisition Flex. Daarbij werk je samen met drie andere Talent Acquisition Partners Flex/Recruitment Specialisten Externe Inhuur.

 

Nog even iets over het Career Center.

Het Career Center is een nog jonge afdeling, live gegaan in 2018. Doel van het Career Center is het aantrekken van de beste kandidaten uit de markt (intern of extern), tegen de juiste voorwaarden, geheel compliant en met ontzorging voor de business. In de afgelopen jaren heen zijn we flink gegroeid: je kunt een warm welkom verwachten van meer dan 25 andere collega's!

 

Naast het Flex team bestaat het Career Center uit:

 • Vast: dit team draagt zorg voor het aantrekken van vaste nieuwe collega’s
 • Young Professionals: dit team doet het recruitment van onze stagiairs, management trainees, starters en Operations rollen.
 • Recruitment Marketing: dit team houdt zich bezig met hoe wij onszelf nog beter kunnen neerzetten als een aantrekkelijke werkgever.

 

Wat je krijgt.

Bij Ahold Delhaize willen we groeien. Dat kan alleen als jij met ons meegroeit. Daarom kun je bij ons alle kanten op met je carrière en je persoonlijke ontwikkeling. Terwijl we met elkaar bouwen aan ons merk én aan jouw loopbaan, kun je (op basis van 40 uur per week) rekenen op:

 

 • Een competitief bruto maandsalaris tussen €3500 en €4400 (afhankelijk van ervaring).
 • Een zeer goede pensioenregeling met een eigen bijdrage van 6,2%.
 • Een reiskostenvergoeding om van en naar Zaandam te reizen.
 • 25,5 vakantiedagen en 19,5 adv-dagen, met de mogelijkheid om je adv-dagen te laten uitbetalen.
 • Vakantiegeld, om een welverdiende vakantie te kunnen nemen.
 • De mogelijkheid om op onze kosten opleidingen te volgen.
 • Een gegarandeerde winstuitkering.
 • Aantrekkelijke kortingen op verschillende verzekeringen.
 • Een laptop en telefoon.
 • Een korting van 10% op je boodschappen in onze Albert Heijn winkels, tot een maximum van €300 per jaar.

Requirements

Dit breng je mee.

Bij Ahold Delhaize werk je voor een van de grootste retailers ter wereld. En specifiek voor deze vacature van Talent Acquisition Partner Flex ben je pro-actief, commercieel en heb je lef, waardoor je ook durft te challengen en waar nodig “nee” kunt verkopen. Je bent niet afwachtend en begrijpt de business. Je legt snel en makkelijk contact.

 

Verder heb jij:

 • Minimaal een afgeronde HBO opleiding.
 • Minimaal 2 jaar ervaring binnen recruitment in de externe inhuurmarkt. Deze ervaring heb je opgedaan aan bureauzijde of binnen een contingent workforce desk of inhuurdesk bij een eindklant. Je hoeft geen recruiter te zijn geweest, een rol als Accountmanager binnen recruitment kan ook passende ervaring zijn.
 • Kennis en ervaring met flex / external staffing, flex wet-en regelgeving, recruitment inhuurmodellen en vendormanagement
 • Affiniteit met social media en het opbouwen en beheren van talentpools
 • Affiniteit met data en systemen (wij werken met Fieldglass)
 • Je bent resultaatgericht. Onderaan de streep willen we met elkaar mooie dingen bereiken (en natuurlijk vacatures vullen)!
 • Je bent stressbestendig en flexibel om snel te kunnen omschakelen als dat nodig is. Over het algemeen is geen week hetzelfde ;-)
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als in geschrift. Veel van onze kandidaten en stakeholders binnen bijvoorbeeld IT zijn niet Nederlands, dus het is echt een vereiste dat je beide talen goed beheerst.

 

Solliciteren? Dan kan op deze manier

We vragen je online te solliciteren met een bijgewerkt cv (bij voorkeur in pdf) en motivatie. Je kunt je sollicitatie adresseren aan Tess van der Poel, Talent Acquisition Partner.

Tess van der Poel
Talent Acquisition Partner

Application process

1.
Apply
2.
Invitation
3.
1st interview
4.
2nd interview
5.
Job offer
6.
Opt. assessment
Apply to: Recruitment Specialist Externe Inhuur
Apply