Talent Acquisition Partner Tech / IT Recruiter

Apply
Bachelor
Medior
HR
NLD-Zaandam, Provincialeweg 11
You will work at

Your new job and office

.

What do we offer?

Tech Recruitment

Je komt te werken binnen het Career Center van Ahold Delhaize, waar we samen bouwen aan een drietal professionele Talent Acquisition Teams (Permanent, Flex en Young Professionals). Als Talent Acquisition Partner Tech ben je onderdeel van het Talent Acquisition Team Permanent, een team waar je met jouw kennis, ervaring en persoonlijkheid veel impact kan maken. Het team bestaat uit circa twaalf gedreven Talent Acquisition Partners en ook is er een kort lijntje naar de collega's binnen Recruitment Marketing, Employer Branding en Onboarding Support.

Op dagelijkse basis spreek je met stakeholders vanuit onze diverse merken, je bent vanuit recruitment de expert als het gaat om marktkennis, processen beschrijven, interviews bijwonen, processen leiden; kortom de speelbal op het gebied van Tech Recruitment. Met energie en ondernemerschap ben je bereid ieder talent uit de markt te verleiden en Ahold Delhaize verder te helpen op onze weg naar succes.

 

Jouw rol

 • Je bent als Talent Acquisition Business Partner de recruitment specialist voor Ahold Delhaize als het gaat om IT professionals in de huidige markt kunt verleiden om op gesprek te komen.
 • Je onderhoudt de Tech  ‘Recruitment winkel’ binnen Ahold, het aanspreekpunt voor onze business
 • Je maakt onderdeel uit van de AH Tech Recruitment Squad, waarin je op een agile manier met het team, op basis van prioriteit, , de markt pro actief benaderd. Zelf vind je het ook leuk om actief te sourcen en heb je een netwerk binnen de IT of Data. 
 • Je zorgt voor een vlot en transparant recruitmentproces inclusief het doen van interviews, uitsturen van Tech assessments en doet contractonderhandelingen met potentiële nieuwe collega’s. Daarnaast is candidate experience belangrijk voor je.
 • Je houdt je bezig met het optimaliseren van onze recruitment processen en denkt mee de innovaties en workshops om deze te innoveren

 

Daarnaast, als Talent Acquisition Business Partner Technology draag je direct bij aan oplossingen om de candidate journey en de hiring experience van jouw interne klanten nog beter te maken. Een missie die je niet solo aangaat, maar als volwaardig (en zeer welkom!) lid van het Career Center en het AH Tech team. Hiervoor werk je intensief samen met zowel key stakeholders binnen Albert Heijn Technology als de Talent Acquisition Partners in jouw eigen team.

 

Het ‘boodschappenlijstje’ van ons team

 • Je hebt een IT recruitment achtergrond en ervaring met het werven van frontend, backend, fullstack engineer rollen. 
 • Ervaring als Digital/Data/ Tech/IT Recruitment binnen de Retail, de Financiële- of Technology sector maakt dat je een prima basis hebt voor deze job.
 • Je hebt affiniteit met alles dat Tech omvat en brengt graag tijd door met je klanten op alle levels binnen de Tech organisatie en natuurlijk met je eigen team binnen het Career Center. Want om succesvol te kunnen zijn weet je snel iedereen te vinden, relaties op te bouwen, de juiste tone of voice te kiezen, efficiënt samen te werken en de juiste wervingsactiviteiten op te zetten en te managen die nodig zijn om de instroomdoelstellingen te realiseren;
 • Goede coördinatie skills en kennis van zowel Nederlands als Engels zijn een must;
 • Ervaring met digitale transformatie van technologie onderdelen naar een “nieuwe wereld” binnen corporates is een flink pluspunt. Wat we hiermee bedoelen is dat je mee kunt denken in hoe je kunt meebouwen aan de nieuwe digitale wereld vanuit een wervingsperspectief. Hierin nauw samenwerkend met bijvoorbeeld het Employer Branding team, Recruitment Marketing, maar ook met de HR Business Partner(s) en vele stakeholders van AH Technology.
 • Je hebt een passie voor recruitment, het aannemen van het juiste personeel en bent servicegericht en in staat een echte sparringspartner te zijn voor de business
 • Goed Nederlands en Engels

 

 

De beste ingrediënten voor een betekenisvolle baan

 • We betalen je inzet terug met een bruto jaarsalaris tot € 63K bij een fulltime werkweek
 • Je werkt mee aan onze winst en ontvangt naast je salaris dus een winstuitkering. Van 45 tot 130% van je gemiddelde periodesalaris om precies te zijn.
 • We sparen samen voor je pensioen. Alleen: wij betalen ruim vier keer zo veel als jij zelf inlegt. Zo ben je ook later verzekerd van een goed inkomen :-)
 • Je kunt 45 (ja, vijf-en-veertig) dagen met vakantie: 25,5 vast, 19,5 ADV. Veel plezier!
 • Je ontwikkelt je continu. Door ideeën met collega’s uit te wisselen. En doordeep dives in ons learning platform. Kost je alleen tijd (en dus geen geld).
 • Een moderne laptop en smartphone zijn ‘inbegrepen’. Bovendien hamster je kortingen. Op verzekeringen en boodschappen bijvoorbeeld.
 • De kans om miljoenen mensen gezonder, lekkerder en makkelijker te laten eten.
 • Het moderne werken met de juiste balans van werken op kantoor en vanuit huis.

Requirements

.Meer weten? Wouter Koeleman – Recruitment Manager Tech, Data & Digital, vertelt je graag alles over de rol, de impact en de benefits. Wouter.koeleman@ah.nl

Wouter Koeleman

Application process

1.
Apply
2.
Invitation
3.
1st interview
4.
2nd interview
5.
Job offer
6.
Opt. assessment
Apply to: Talent Acquisition Partner Tech / IT Recruiter
Apply