Tech Lead Netwerk Technologie (LAN, WAN, SD)

Apply
Bachelor
Senior
IT
NLD-Zaandam, Provincialeweg 11
You will work at

Your new job and office

Wil jij impact maken door te werken aan de netwerken van alle 3100 winkels van Albert Heijn, Etos en Gall & Gall? Wordt Tech Lead Netwerktechnologie en sta aan het roer van deze netwerken!


Hallo, wij zijn Ahold Delhaize, een wereldwijde familie van zorgzame merken. Mensen helpen goed te eten, tijd te besparen en beter te leven. Dat is waar Ahold Delhaize (54 miljoen wekelijkse klanten, 410k collega's) voor staat. Als een van 's werelds grootste en meest vooruitstrevende food retail groepen, creëert onze wereldwijde familie van lokale merken inspirerende winkelervaringen. Of mensen nu winkelen bij fysieke winkels, de voorkeur geven aan snelle afhaal of kiezen voor het gemak van online bestellen, Ahold Delhaize levert.


Jouw nieuwe baan en werkplek 
Als Tech Lead voor Netwerktechnologie in het domein Resilience Services Platform ben je samen met je team verantwoordelijk voor de ontwikkeling en het beheer van de netwerken die in ons bedrijf worden gebruikt. Als gepassioneerde Tech Lead werk je mee aan het bedenken van nieuwe toffe initiatieven. Je leidt de teams bij het creëren van een visie over de toekomst van ons netwerk en ondersteunt de teams om deze te adopteren bij het ontwikkelen van nieuwe functies.


Je werkt mee aan stand-ups en refinements, begeleidt engineers en leveranciers, ontwerpt en ontwikkelt specifieke configuraties en opstellingen, dwingt kwaliteit af, ontwikkelt best practices en beheert releases. Je ondersteunt product- of platformarchitecten waar nodig en bent het technische aanspreekpunt voor product owners en heads of tech.


Meer specifiek, als Tech Lead:

 • De Lead nemen in het adresseren van Business vraagstukken samen met onze Tech Applicatie teams; waarbij de business requirements vertaald worden naar technische requirements.
 • Opstellen van de Solution Blueprint voor het realiseren van de oplossing, binnen de kaders van ons Network Architectuur Framework.
 • Sturing geven aan onze DevOps Engineers - zowel intern binnen ons team, als extern van onze leveranciers - om de gewenste oplossing geimplementeerd te krijgen, waarbij kwaliteit voorop staat (operationeel stabiel).
 • Samen met de Architect, Product Owner en Head of Technologie vormgeven aan het - volledig geautomatiseerde - netwerk van de toekomst door aanbrengen van nieuwe technologiën en/of tools. Automatiseren en inzicht verkrijgen het gedrag van het netwerk is hierbij essentieel.

What do we offer?

De juiste ingrediënten voor een impactvolle job:

 • Een jaarsalaris tot 100K, afhankelijk van je ervaring en op basis van een fulltime werkweek (40 uur);
 • Een extra bonus die past bij uw functie: een aantrekkelijk winstdelingsplan;
 • Een aantrekkelijke pensioenregeling waarvan wij ruim 4x het bedrag dat u inlegt aan het fonds uitkeren. Zo blijf je ook na je pensionering genieten van een comfortabel inkomen :-)
 • Minimaal 20 dagen betaalde vakantie, eventueel 12,5 dagen extra. Wil je die extra vrije tijd nemen, of wil je de extra dagen liever omzetten in kortingen of verkopen tegen contanten? Het is aan jou!
 • Reiskosten, een laptop en smartphone.
 • 10% personeelskorting op boodschappen in alle Albert Heijn-winkels, tot € 300 korting per jaar.
 • Volg trainingen en cursussen via onze AH Tech Academy.
 • De mogelijkheid om iedereen gezonder, lekkerder en duurzamer te laten eten.

Requirements

Bij AH Technology werk je voor een van de grootste foodretailers van Nederland. Om succesvol te worden als onze nieuwe Tech Lead, breng je mee:

 • Een bachelor Technologie/IT Engineering of een master, of gelijkwaardige werkervaring;
 • Sterke ervaring als netwerk engineer of leidinggevende in een netwerking engineer rol
 • Ken de weg met WAN's, LAN's, SD-netwerken en andere netwerkpraktijken.
 • Is in staat de taken van de monteur als werkbegeleider uit te voeren.
 • Sterke mondelinge, schriftelijke en presentatievaardigheden
 • Uitstekende communicatie in het Nederlands.

 

Pionieren in een corporate omgeving?
Je hoeft niet verder te zoeken dan je favoriete omni-channel buurtsupermarkt. Druk op de solliciteer button en ontdek hoe we samen het verschil kunnen maken voor de klant!


Meer informatie?
Sanne Peijen (Talent Acquisition Partner) helpt je graag verder via sanne.peijen@ah.nl of stuur een WhatsApp via 06-83 53 11 78.

Sanne Peijen

Application process

1.
Apply
2.
Invitation
3.
1st interview
4.
2nd interview
5.
Job offer
6.
Opt. assessment
Apply to: Tech Lead Netwerk Technologie (LAN, WAN, SD)
Apply