IT

Werken als IT’er bij Ahold Delhaize

IT speelt een cruciale rol in de groeistrategie van Ahold Delhaize. Met een team van top experts ontwikkelen we innovatieve en schaalbare IT-oplossingen. Samen zorgen we voor de nieuwste ontwikkeling en verbetering van de digitale functionaliteiten om onszelf én het dagelijks leven van onze klanten te verbeteren.

Op het internationale hoofdkantoor van Ahold Delhaize in Zaandam hebben we IT banen beschikbaar binnen ons Global Support Office. En we hebben AH Technology, een afdeling overstijgende community binnen Albert Heijn bestaande uit de afdelingen Data, Digital en IT.

Bij AH Technology werken vakmensen aan digitale oplossingen waar miljoenen klanten dagelijks van kunnen genieten. Door telkens nieuwe manieren van boodschappen doen te ontwikkelen met de meest moderne technieken. Op een manier die aansluit bij de wensen en het continu veranderende leven van onze klanten. Technologie is daarbij cruciaal. Daarom investeren wij fors in data, digital en tech, om Albert Heijn verder te transformeren naar een toonaangevend Food & Tech bedrijf.

Contact
Rene Lepp
Talent Acquisition Partner

Geen passende vacature gevonden?