Stage People Management

Favorite Favorite Favorite
Apply

Stage People Management

 • Zaandam
 • Bachelor
 • HR
 • Bachelor
 • Albert Heijn Support
 • The Netherlands
Apply Apply
Favorite Favorite Favorite
 • To be courageous
 • To live wholeheartedly
 • To keep growing
 • Een aanpakkersmentaliteit
 • Een ondernemende houding
 • Oplossingsgerichtheid

How you can
make a difference

.

Wil jij bijdragen aan de Albert Heijn van de toekomst? Wil jij ons AH Labs team komen versterken als People Management stagiair(e)? Bekijk dan snel de volgende vacature!

 

Je kent de Albert Heijn waarschijnlijk van je dagelijkse boodschappen, maar wist je dat we steeds meer een technologiebedrijf worden? Met 35 miljoen klanten die we per week bedienen willen we ons continu blijven ontwikkelen om hen zowel in de winkel als online zo gemakkelijk mogelijk boodschappen te laten doen. Binnen onze Technology & Gen AI Labs afdeling zijn we continu bezig met de werving van nieuw talent op het gebied van software, UX-design en business development om hieraan bij te dragen.  


Belangrijke informatie over de stage:  
Bij Albert Heijn werken we hybride: dat betekent een combinatie tussen werken op ons hoofdkantoor in Zaandam en thuiswerken. Als team zijn we daar al aan gewend en hebben we goede oplossingen gevonden om een geweldige stage deels op afstand te hebben.  
Deze stage is een meewerkstage en is in principe te combineren met een afstudeeronderzoek. 
De stage start vanaf september 2024 voor een periode van minimaal 5 maanden. 


Jouw nieuwe baan en werkplek.
De afdeling AH Labs is verantwoordelijk voor innovatie binnen Albert Heijn Online. Binnen Labs werken we met jonge enthousiaste mensen samen aan de toekomst van Albert Heijn en innoveren we elke dag. Het is onze missie om ervoor te zorgen dat klanten nog gemakkelijker, leuker en sneller hun online boodschappen kunnen doen. De focus binnen de afdeling ligt op het bedenken en valideren van innovatieve concepten en services op basis van de nieuwste technologieën. Deze nieuwe technologieën zetten we in om onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn, zowel online als offline. Zo hebben we een automatische chatbot gebouwd die klanten adviseert op het gebied van wijn. Recent hebben we gewerkt aan de app Overblijvers, waarmee we voedselverspilling tegengaan door tasjes gevuld met producten die bijna over datum gaan voor een gereduceerde prijs aan te bieden. 


Naast innovaties, is Labs een kweekvijver van talent. Daarom leggen we ook de focus op het werven van nieuw talent, en daarnaast de interne doorstroom binnen Ahold Delhaize. Deze stage biedt een mooie kans om met ons mee te denken over het nog verder verbeteren van de werving en doorstroom, en geeft ruimte voor eigen initiatieven, zoals het organiseren van events of brainstorms. Daarnaast ben je echt onderdeel van onze Tech community en kun je bijdragen aan de nieuwste innovaties. 


Dit ga je bij ons doen.

Tijdens jouw stage bij AH Labs draag je bij aan de People Management van het innovatie Lab: Je denkt mee over de werving van IT, business en UX-design talent, ondersteunt bij het opzetten van een interne doorstroom ‘journey’ voor deze disciplines en organiseert samen met collega’s events, zoals brainstorms en werving events. Je staat in contact met verschillende kandidaten en afdelingen om ervoor te zorgen dat talent blijft binnenkomen bij Ahold Delhaize.  Kortom, een veelzijdige stage met verantwoordelijkheid en veel ruimte voor eigen input en creativiteit. 


Dit bieden we jou 

 • Een interessante en veelzijdige stageplaats op het hoofdkantoor van Albert Heijn voor 5/6 maanden. 
 • Een stage met veel verantwoordelijkheid, waarbij je écht werkervaring opdoet.
 • Toegewijde begeleiders die altijd klaar staan om je te helpen 
 • Kennisme borrels en (netwerk)events met alle stagiairs binnen ons hoofdkantoor. 
 • Een inclusieve omgeving waarin je je op persoonlijk en vakinhoudelijk vlak continu kan blijven ontwikkelen.
 • Stage waarin je échte werkervaring opdoet in het veld! Zien wat AH Labs al heeft ontwikkeld? Kijk dan op www.ah.nl/labs voor een overzicht! 


Samen beter eten bereikbaar maken. Voor iedereen. 
Albert Heijn vult met 125.000 collega’s, verdeeld over ruim 1.250 winkels in Nederland en Vlaanderen, acht home shop centers, zes distributiecentra en ons hoofdkantoor elke avond ruim zes miljoen borden. Bij Albert Heijn geloven we dat eten en drinken een essentiële rol speelt bij de grote uitdagingen in de maatschappij. Het levert een belangrijke bijdrage aan een gezonde levensstijl, het verbindt mensen en draagt bij aan een beter klimaat en daarmee een duurzame samenleving. Onze missie is dan ook: Samen beter eten bereikbaar maken. Voor iedereen. 
  
Ben jij er klaar voor om deze missie samen waar te maken?    
Klik op de sollicitatiebutton om te solliciteren. Dat kan ook als je nét niet alle artikelen van ons boodschappenlijstje in huis hebt. Mocht je na het lezen van de vacature nog vragen hebben dan kun je mailen naar evi.grijpink@ah.nl of naar stage@aholddelhaize.com

.

What
matters to us?

Ahold Delhaize is one of the world’s largest food retail groups and a leader in both supermarkets and e-commerce. Together, we help people eat well, save time and live better – it’s how we make a difference. And we do it because we care: for our customers, our people and the world around us.

Be courageous

"I realized how much impact you can truly have as an individual, working for such a huge international company.”

Live wholeheartedly 

“The support this company has always offered means the world to me."

Keep growing

“I feel the freedom to show initiative, propose changes and try new things. Having that freedom gave me wings to fly.”

Meet your colleagues

What our selection
process looks like?

Need help with application or orientation?

Hello, send me a message and I'll be happy to help you

Kate Mos

Talent Acquisition Partner

Apply right away

Apply using the application form

Can't find the best match for you?

Let us help you or you can create a job alert and receive the most recent matching jobs in your inbox.

United States The Netherlands Belgium Greece Serbia Czech Republic Romania Portugal Indonesia